aszinkron és EGYENÁRAMÚ

villaNYmotor

TEJLESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉSSEL

HA VILLANYMOTOR AKKOR MIÉRT A KOLLÁR-VILL?

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk minden típusú villanymotor javításában. Több gyártóval állunk kapcsolatban, ezért könnyen, gyorsan, kellő szakértelemmel meg tudjuk találni Önnek a megfelelő kiváltó villanymotort.

VILLANYMOTOR BEÉPÍTÉS

Cége berendezésének értékesítéséhez szüksége van villamos motorok beépítésére, hiszen a motor az eszköz szíve-lelke.

BESZÁLLÍTÓI RENDSZER

Fontos, hogy gördülékenyen menjen a beszerzés, így kevesebb időt vesz el a többi munkától.

JÓ ÁRAZÁS

Amennyiben jó áron jut hozzá a villanymotorhoz, úgy az Ön cége által gyártott berendezés forgalomképes összegért értékesíthető.

LASSAN ÉRKEZIK AZ AJÁNLAT?

Elege van belőle, hogy minden egyes motorról külön árajánlatot kell kérnie? Nincs közvetlen kapcsolata az eladóval, aki biztosítaná az árlistát? Az Ön cége a beszállítók szemében nem a nagyok közé tartozik, mivel csak néhány motort rendel egyidejűleg.

BESZERZÉS EGYESÉVEL?

Unja már, hogy egyszerre csak egy villanymotort tud rendelni? Hátrányba kerül amiatt, hogy kicsi a beszállító raktárkészlete? Teljesen érthető, ha nem szeret ezzel a problémával rendszeresen szembekerülni. Önnek olyan partnert érdemes választania, aki ezeket a nehézségeket könnyedén megoldja.

HIÁNYZIK A KAPCSOLAT?

Nem tudja, kihez forduljon? Nem ismer olyan céget, aki villamos motorokkal kereskedik? Könnyen lehet, hogy az internetet böngészve csak azt találja, hogy “villanymotor raktárról”. Érthető, hogy ez teljesen elbizonytalanítja Önt, és nem gondol arra, hogy lenne a közelében olyan beszállító partner, aki nem kiküldi, hanem személyesen elviszi a cégéhez a kiválasztott motorokat.

MIT NYÚJTUNK AZ ÖNÖK CÉGÉNEK?

Széles típusválasztákú és teljesítményű motorok kiszállítását, beszerelését.

villanyMOTOR TÍPUSok

HÁROMFÁZISÚ ASZINKRON MOTOROK

0,06 kW-tól 630 kW teljesítményig

Pólusszám: 2, 4, 6, 8

Igény szerint szerelve

B3, B5, B14 kivitelben

EGYFÁZISÚ ASZINKRON MOTOROK

0,18 kW-tól 3,7 kW teljesítményig

Pólusszám: 2, 4

B3, B5, B14 kivitelben

FÉKES ASZINKRON MOTOROK

AC vagy DC fékrendszer

Féknyomaték: 4Nm – 300 Nm

Pólusszám: 2, 4, 6, 8

0,55 kW-tól 55 kW teljesítményig

EGYENÁRAMÚ MOTOR

0,4 kW – 1120 kW teljesítményig

Pólusszám: 2, 4, 6

bármilyen hűtési móddal szerelve

KINEK LEHET ELSŐRANGÚ

VÁLASZTÁS A KOLLÁR-VILL BT?

Mindenkinek akinek villanymotorra van szüksége.

Villamos karbantartással és beszerzéssel foglalkozók részére ideális partner.

MINŐSÉG JÓ ÁRON

Több beszerző árazását összehasonlítva az a partner a legjobb választás, akinél az ár-érték arány elsőrangú. Amennyiben eddig nem fordított figyelmet a minőségre és a jó árra, úgy elmondjuk Önnek, hogy melyik motor miért előnyös a cégének.

 

 

ÚJ, SZEMÉLYES KAPCSOLAT

Ha érdekli az, hogy egy új beszerző milyen szolgáltatásban nyújt többet másoknál, akkor személyesen léphet kapcsolatba velünk. Előfordulhat, hogy elégedetlen a jelenlegi kereskedőjével, vagy egyszerűen csak nyitott az új partnerség felé. Ha Ön is úgy gondolja, hogy lehet jobban csinálni egy szolgáltatást, akkor gyorsan megtaláljuk a közös hangot.

MEGBÍZHATÓSÁG FONTOSSÁGA

Megnyugvást nyújt Önnek és cégének, ha számíthat egy olyan beszerző partnerre, akivel gördülékeny a kommunikáció és bármikor kérdezhet tőle. Segítőkészsége mellett a gyors ajánlatadás is jellemzi, ezért zökkenőmentessé válik a motorok rendelése.

Nézze meg rövid videónkat cégünkről!

éves tapasztalat

értékesített motor

javíott motor havonta

Partnereink mondták

CÉGEK, AKIK MEGBÍZNAK BENNÜNK

Miért minket választanak a villanymotorjaitok megjavítására, karbantartási tevékenység elvégzésére? "A Kollár-Vill respektje kiemelkedő a térségben. /Műhely és szakembergárda színvonala!/"

Milyen szolgáltatásban nyújtunk többet, mint a többi villanymotor szerviz? "A vállalási határidők korrekt betartása, -Szakszerű és pontos tájékoztatás, megfelelő információáramlás, tanácsadás, -Szállításban nyújtott közreműködés, -Egyéb, speciális munkák megoldhatósága…."

Miért ajánlana minket más vállalkozásnak, akik villamos motorokat javítanának vagy vásárolnának?" Az ajánlás az előbbi pontok alapján indokolt, illetve a Beszerzések optimális teljesítése végett."

"A Lasselsberger Hungária Kft. tatabányai üzeme és a Kollár-Vill Bt. között jól működő, korrekt partneri kapcsolat van!"

Lasselsberger Hungária Kft.

"Cégünknél a karbantartásokat versenyeztetjük, a döntés alapja az ajánlati ár. Az évek során szerzett helyismeretükből adódóan a hibaelhárítás és a karbantartások ütemezése hatékonyan történik. Szakmailag felkészült, munkáját mindig gondosan végző csapat. Megkereséseinkre a lehető leghamarabb válaszolnak minden alkalommal, speciális kéréseinknek (régi vagy egyedi berendezések karbantartása) is sikerült eddig szinte kivétel nélkül eleget tenniük."

Tatabánya Erőmű Kft.

"A Kollár-Vill Bt több mint 10 éve megbízható és stabil beszállítónk a hajtóművek-, villanymotorok- és szivattyúk javításában. A kezdeteknél a kiválasztásnál a két cég közelsége volt a döntő szempont számunkra. Később szakmailag és emberileg is egy kiváló partnert ismertem meg bennük, és együttműködésünk is folyamatosan bővült rezgésdiagnosztikai vizsgálatokkal, komplex karbantartásokkal és új berendezések beszerzésével. Miben jobbak mint mások? Folyamatos rendelkezésre állás, komplex szolgáltatások, korrekt árazás, nincs megoldhatatlan probléma."

Schamberger Gábor

Otto Fuchs Kft.

 • " gyors ajánlatadás
 • naprakész, széles raktárkészlet
 • szakértő, segítőkész munkatársak"
Jankovits Engineering Kft.

"Mindig pontos precíz munkát végeztek. A vállalt javítási időt tartották.

Az esetleges komolyabb meghibásodás esetén amennyiben szükség volt a beszerzésben valamint az alternatív megoldások keresésében segítettek.

Az áraik korrektek. A vállalt határidőket betartják. Ha szükséges adnak tanácsokat és javasolnak megoldásokat a jövőbeni meghibásodások elkerüléséhez. Az álltaluk végzett javításokról és munkákról pontos ajánlatott ill jegyzőkönyvet készítenek."

Kelemen László

Bonafarm Bábolna Kft.

MIÉRT A KOLLÁR-VILL ÉS MIÉRT ÉPP ÖNNEK?

Ha olyan megoldást keres, amelynek során NEM KELL SZEMBENÉZNIE

 • a személyes kapcsolat hiányával,
 • a megbízhatatlanság bosszúságával,
 • a kommunikáció nehézkességével,
 • a lassú ajánlat kivárásával,
 • a helyszínre szállítás hiányával,

akkor a Kollár-Vill Bt. a LEGJOBB VÁLASZTÁS az Ön számnára.

 

MIT KAP TŐLÜNK?

Olyan partneri együttműködést, mely biztosítja

 • az AJÁNLATOK GYORSASÁGÁT, hogy ne lassuljon le a gyártási folyamata,
 • a KÉNYELMET, hiszen komoly partnerként tekintve Önökre dokumentálásra kerül a motorok ára és beszállítási ideje is,
 • a MEGNYUGVÁST, mivel akár személyesen is ellátogathat környei telephelyünkre, és megnézheti raktárkészletünket, valamint szervízszolgáltatásunkat,
 • a BIZTONSÁGOT, hiszen kellőképpen nagy kereskedővel kerül partneri kapcsolatba,
 • a MEGKÖNNYEBBÜLÉST, mivel döntési folyamatában szakszerű tanácsadást kap.

Összességében egy GYORSABB ÉS NYUGODTABB BESZERZÉSI folyamatot kap a villamos motorok vonatkozásában.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
Helyszínre szállítást vállalnak?

Cégünk nagy erőssége, hogy ki tudjuk szállítani a megrendelt villamos motorokat.

Miről szól a tanácsadás?

A tanácsadást igazítjuk az adott berendezés típusához, teljesítményéhez.

Mennyibe kerül a tanácsadás?

A tanácsadás cégünk részéről díjmentes abban az esetben, amennyiben nálunk vásárolnak, illetve szervízeltetnek villamos motorokat.

Mennyi idő alatt küldenek árajánlatot?

Az ajánlatkérést követően 1 munkanapon belül megküldjük az írásos árajánlatunkat.

Milyen gyorsan vállalják a motor beszerzését?

A raktáron lévő villanymotorokat már aznap szállíthatók. Amennyiben éppen nincs a raktérkészleten az Ön által megrendelt motor, úgy a beszerzési idő motortípus függő, kb. 8 munkanap.

Hol tudok tájékozódni a motorokról?

Az Ön tájékozódását egy villanymotor katalógussal segítjük. Természetesen a szakmai tanácsadásunkat és javaslatainkat is nyújtjuk hozzá.

Kérhetek árlistát?

Árlistát tudunk küldeni Önnek mail-ben, amennyiben jelzi felénk, hogy szüksége lenne rá. Az árlista birtokában jobban tudja tervezni a vásárlását, költségeit.

Késve is adhatok le megrendelést?

Megrendelését késve is küldheti, mivel cégünk kellőképpen nagy raktárkészlettel rendelkezik. Sok motort tárolunk a telephelyünkön, és van kapacitásunk a gyors kiszállításra is.

Hogyan tudok rendelni?

Megrendelését e-mailben tudja leadni hozzánk. Ezen a felületen az oldal alján lévő űrlap kitöltésével is jelezheti rendelési szándékát. Elérhetőségeinket lejjebb láthatja.

Kérjen tanácsadást vagy árajánlatot!

Hívjon telefonon vagy küldjön email-t!

Barcza-Kollár Bettina

Villamosmérnök, kereskedelmi felelős

+36202033936

kollar@kollarvill.hu

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!